Efter Delay, Chevy Colorado / GMC Canyon Diesels bliver frigivet til forhandlere

2016 Chevrolet Colorado Diesel

Disse er anspændte tider for bilproducenter sælge dieselmotorer i USA. I kølvandet på Volkswagens snyd udledning annoncerede EPA, at det ville være mere vidtgående i sin test. Alt dette skete ligesom GM skulle bringe sin første nogensinde mid-size diesel pickup til markedet i efteråret. Og ganske rigtigt, blev lastbilerne forsinket. Men nu Detroit News er rapportering, og GM har bekræftet, at de Chevy Colorado og GMC Canyon dieselmotorer bliver frigivet til forhandlerne.

2016 Chevrolet Colorado turboladet 2,8-liters dieselmotor

General Motors, som hævdede i november, at lastbilerne nået deres EPA-certificering, har ikke givet en begrundelse for forsinkelsen. Lastbilerne er drevet af en 2,8-liters Duramax turboladet fire-cylindret dieselmotor. Det er parret med en seks-trins automatgear og kommer som kun et Crew Cab. EPA ratings er 22 mpg i byen og 31 mpg på motorvejen (to-hjulstræk) og 20/29 mpg (firehjulstræk).

  • 2016 Chevrolet Colorado / GMC Canyon brændstoføkonomi Udgivet EPA Overensstemmelse Bekræftet
  • GMC Canyon Forskning: Fuld Pricing, specifikationer, anmeldelser og meget mere
  • Chevrolet Colorado Research: Fuld Pricing, specifikationer, anmeldelser og meget mere

Den 181-hk diesel junger ud 369 lb-ft af drejningsmoment, som er den bedste af enhver Colorado / Canyon motor. Dens 7700-pund trækkende kapacitet er også topper blandt sine søskende. I vores første-drev gennemgang af diesel, fandt vi det at være raffineret og fyndig. Nu kunder, der har bestilt en endelig vil være i stand til at se, at for sig selv.

2016 Chevrolet Colorado Diesel

2016-GMC-Canyon-SLT-Diesel-REEL

Like this post? Please share to your friends: