Thank You for Smoking: Ford Forklarer Focus RS er ”Drift Mode”

2017 Ford Focus RS
Geneva Auto Show bragte bekræftelse på, at den nye Ford Focus RS vil indeholde hvad virksomheden kalder ”afdrift tilstand.” Dette straks udløste tanker om wannabe Hoonigans indpakning deres biler, og muligvis selv, omkring faste genstande, da de forsøgte at gøre deres egne Gymkhana videoer.

Heldigvis en sit-down med Ford ydeevne chef Dave Pericak og divisionens maskinchef Jamal Hameedi gav os mulighed for at finde ud af noget mere. Og den gode nyhed for alle, der overvejer at lade nogen under en alder af 25 steder i nærheden af ​​en Focus RS er, at systemet efter sigende arbejder sammen med bilens stabilitet kontrol system til at gøre dig føle sig som en drivende gud.

Så der kom op med idéen om et sådant overbevisende vanvittigt system?

”Det kom organisk gennem holdet,” siger Pericak. ”Vi ved, hvad vores kunder elsker at gøre, og det var et tilfælde af 'hey, ville det ikke være virkelig cool at tillade nogen at have det sjovt, og til at bruge deres kørefærdigheder, men stadig have en bil, der er i stand til at hjælpe, når du har brug for det?' "

2017 Ford Focus RS
Evnen af ​​twin-kobling alle hjul drivsystem til kanal op til 70 procent af RS moment til baghjulene, og derefter op til 100 procent af dette output til hver side for at muliggøre drejningsmoment vectoring, gør det relativt let at overtale Focus RS til magten overstyring. Hemmeligheden er så at sørge for entusiasme ikke få bugt med begrænset erfaring.

”Det fungerer sammen med ESC-systemet,” forklarede Hameedi. ”Det ved, hvor hurtigt bilen krøjning og hvad du laver for at fange den. Jo mere du være på forkant med bilen, jo mere vil systemet lade dig rotere bilen. Men hvis computeren ser dig agterud, dine styretøj input ikke holde op med girhastighed, så er det træder ind og redder dig. Vi vil sige, det er et glimrende pædagogisk redskab til at hjælpe med at udvikle dine færdigheder-det arbejder sammen med dig, ikke imod dig.”

  • Ford Focus RS Fuld Info: AWD Super Bad-Ass Hatch kommer til Amerika
  • Focus RS: Vi Snag Detaljer om dens udvikling, AWD fup, og Mere
  • 15 ting du behøver at vide om de 2017 Ford Focus RS

Ja, det stadig vil være muligt at skifte helt væk fra stabilitets kontrol, men Pericak forklarer, at bilen altid vil være langt lettere at styre når venstre i drift-mode. ”Grænserne vi kommer til at sætte give nogen plads nok til at have det sjovt, er der ingen grund til at slukke den. Hvis du har gået så langt som vi kommer til at lade dig [gå], så har du sandsynligvis ikke bør gå videre. Det er ligesom [bliver] en trapez kunstner-we're vil sætte sikkerhedsnettet under dig, men du stadig nødt til at gå derop og udføre stunts selv.”

2017 Ford Focus RS

2015 Geneve Auto Show fuld dækning

Like this post? Please share to your friends: