2016 Honda Odyssey Tilføjer Billigere Vac-og-Video SE trim plan

2016 Honda Odyssey SE2016 Honda Odyssey SE
Honda Odyssey snart vil undergå en komplet redesign, men denne version af den populære kid-vognmanden vil ikke være ude indtil næste år, så Honda stadig vil fuskere den nuværende model for 2016. Da virksomheden ofte gør for det sidste år af en af ​​sine køretøjer, er det at tilføje en god handel prisbillige SE trim niveau og udstopning det med de vigtigste funktioner. Håbet er at lokke forældre, der ellers kunne være fristet til at vente på den helt nye version.

Med henblik herpå SE-selskabets vigtigste ekstra funktioner omfatter bagsædet underholdningssystem, for at holde de små sataner tranquilized, og HondaVAC indbygget støvsuger (som vi testede!), Til at suge op alle de Cheerios de falder, mens du ser videoer . Det omfatter også satellit-radio og en ekstra stikkontakt.

SE slots i mellem EX og læder-foret EX-L, sætte det i antallet-tre stedet i otte-modellen Odyssey hierarki. SE er det laveste niveau Odyssey at komme med bagsædet underholdningssystem, som er standard på alle nyere versioner så godt. Og det er den eneste model bortset fra den øverste spec Touring Elite til at tilbyde den indbyggede støvsuger.

  • Vans Sammenlignet! 2015 Honda Odyssey vs Kia Sedona og Toyota Sienna
  • Honda bekræfter Ny Odyssey kommer næste år
  • Honda Odyssey Forskning: Fuld Pricing, specifikationer, anmeldelser og meget mere

Priser for SE er $ 34.255. Det sætter det mod den lavere ende af Odysseen interval, der løber fra $ 30.155 til basen LX til $ 45.630 for den førnævnte Touring Elite. De 2016 priser er blevet skrevet op med $ 150 i løbet af de fra 2015, med undtagelse af LX, som er $ 300 højere.

2016 Honda Odyssey Tilføjer Billigere Vac-og-Video SE trim plan2016 Honda Odyssey Tilføjer Billigere Vac-og-Video SE trim plan

Like this post? Please share to your friends: