Volkswagen I.D. Buzz Electric Bus bekræftet for USA-i 2022

Volkswagen I.D. Buzz konceptVolkswagen I.D. Buzz koncept

Efter første omgang bekræftelse af produktionen version af I.D. Buzz elektrisk varevogn uden at angive, hvorvidt den amerikanske marked vil være i stand til at købe en, har Volkswagen gjort det officielt. Det automaker vil sælge I.D. Buzz til kunder i USA, selv om disse kunder må vente et par år for det privilegium.

For at være fair, så vil kunderne i Kina og Europa, som også skal vente til 2022, da Volkswagen sætter I.D. Buzz i produktion. Først vist i konceptet form i 2017 Detroit Auto Show, den remastered Microbus skyr originalens luftkølet flad-fire motor, kompakte dimensioner, og førerhuset-over-aksel layout til en elektrisk skateboard chassis fyldt med batterier. Den modulopbyggede arkitektur vil blive delt med Volkswagens andre kommende elbiler, herunder I.D. hatchback, som vil slå I.D. Buzz til markedet. Blandt VW løfter for den elektriske van er et 250-plus-mile driving range, passager- og fragttakster versioner og tilgængelige autonome kapaciteter.

Volkswagen I.D. Buzz konceptVolkswagen I.D. Buzz koncept

  • Alle Buzz: Volkswagen I.D. Buzz bekræftet for Produktion
  • Volkswagen I.D. Crozz Koncept: EV crossover, der kan blinke
  • Rumforskning: En Nærbilleder Kig på Volkswagens I.D. Buzz Concept

Selv om det er unægtelig cool, at Volkswagen fortsætter Microbus afstamning med en retro-futuristisk fortolkning af den klassiske varevogn, har vi blandede følelser om Buzz on-salg timing. Baseret på de vildt begejstrede reaktioner af forbipasserende i og omkring Monterey-VW gjorde meddelelse på opskalere Pebble Beach golf resort under Concours weekend og kørte Buzz omkring en masse-vi tror det elektriske bus ville være den bedste fartøj for at lancere Volkswagens planlagte flotille af al-elektriske køretøjer. I stedet vil Buzz følge den langt mindre interessant udseende (og mekanisk lignende) I.D. hatchback og flere andre I.D. modeller til at markedsføre med flere år.

Volkswagen fortæller os denne forsinkelse har at gøre med sine forbehold over, hvorvidt der skal endda bygge Buzz overhovedet. Vi er glade for beslutningen om at bygge det blev gjort, men sikkert en elegant og køligt produkt ligesom Buzz ville have været en langt bedre måde at generere, øh, brummer for selskabets lovede 20 til 30 elbiler i 2025 end den mere konventionelle I.D. hatchback.

Volkswagen-I-D-Buzz-koncept-REELVolkswagen-I-D-Buzz-koncept-REEL

Like this post? Please share to your friends: