2018 Mazda 3: Mere standardudstyr til en Compact-Segment Standout

Mens den nye Honda Civic og sin høje Zoot Si og Type R varianter har været dominerende overskrifter i kompakt-bil verden sidst, Mazda 3-sin direkte konkurrent-har holdt ro og udøves, tilsyneladende uanfægtet. For 2018 model år, har Mazda tilføjet nye standardudstyr over hele spektret og gjort den mere kraftfulde 2,5-liters motor mere bredt tilgængelige, forbedre, hvad der er allerede en af ​​vores favoritter i den kategori.

De basen Sport og mid-niveau Touring modeller næppe kryds op prisskalaen, mens Grand Touring starter priserne forbliver de samme. En Sport sedan med en seks-trins manuel gearkasse starter ved $ 18.970 (versus $ 18.680 sidste år) og er drevet af den 2,0-liters fire-cylindret motor, hvilket gør 155 hestekræfter ved 6000 omdrejninger i minuttet og 150 lb-ft af drejningsmoment ved 4000 rpm. En ekstra $ 1050 køber en seks-trins automatgear, mens hatchback karrosseriform kommandoer en $ 1250 præmie. Nyt for 2018 alle biler leveres som standard med automatisk nødbremsning. Sport også er udstyret med en 7,0-tommers infotainment skærm, trykknap start, Bluetooth-telefon og lyd, og klud sæder. En ledig $ 1000 Preferred Udstyr pakke køber blind-spot overvågning og bag på tværs af trafik alarm plus 16-tommer alufælge (standard for hatchback), satin krom interiør trim, og opvarmede sidespejle med turn-signallamper.

Touring sedan starter ved $ 20.965, og Touring hatchback er kun $ 750 mere. Den store nyhed for Touring er, at det nu får den 2,5-liters motor som sin standard drivlinie. Det giver en anstændig magt bump til 184 hestekræfter ved 5700 omdrejninger i minuttet og 185 lb-ft af drejningsmoment ved 3250. Den Touring har kunstlæder sæder opvarmet foran plus blinde stedet overvågning, bag cross-trafik alarm, regn-sensing vinduesviskere, automatiske forlygter, dual-zone automatisk klimaanlæg, en ny mørk sølv alufælge farve, og en læder-indpakkede rat og gearknop. En $ 1500 option pakke køber en ni-højttaler Bose lydsystem, SiriusXM satellit-radio, og et soltag.

  • Dybdegående gennemgang: 2017 Mazda 3 under mikroskop
  • Kompakt Comparo: Chevrolet Cruze vs Honda Civic, Mazda3, Volkswagen Golf
  • Mazda 3: Nyheder, anmeldelser, specifikationer, billeder og meget mere

Grand Touring er Mazdas indlæst version af 3. sedan starter ved $ 24.020 med en seks-trins manuel gearkasse, mens hatchback med en manuel starter ved $ 24.770. Igen, begge leveres som standard med 2,5-liters motor, og en automatisk transmission er en $ 1050 upcharge. Ud over alt opført som standard og ekstraudstyr på de nederste trim, Grand Touring har sorte eller off-white læder sæder, en farve head-up display, og alle-LED udvendig belysning. For dem, der stadig ikke er tilfreds og har brug for mere, de $ 1600 Premium Udstyr pakke tilføjer navigation, adaptive cruise control, bane-afgang advarsel og vognbaneskiftsignal holder assist, og trafik-tegn genkendelse, plus adaptive forlygterne, en opvarmet rat, og omskiftere (med automatgear).

Den 2018 Mazda 3 ankommer i forhandlere i denne måned.

MAZDA3REELMAZDA3REEL

Like this post? Please share to your friends: