Ken Block afslører nye AWD Hoonicorn RTR Mustang med 1400 Hestekræfter

Hoonicorn RTR MustangHoonicorn RTR Mustang

Når din 845-hk, specialbygget alle hjul-drev 1965 Ford Mustang er bare ikke skære det længere, hvad der er en forladt Global Rallycross driver og YouTube stjerne at gøre? Hvis du er Ken Block, du sender bilen tilbage til sin maker, Vaughn Gittin, Jr. 's RTR tuning hus, for endnu mere magt ved hjælp af to turboladere så gigantisk, at en hætte ikke kan indeholde dem.

Hoonicorn RTR MustangHoonicorn RTR Mustang

Hvad RTR kom tilbage med den oprindelige Hoonicorn Mustang brugt i Block s Gymkhana 7 video, men med en ny bemaling og 1400 hestekræfter ved krumtapakslen. De to turbos stuff 21 psi boost i Mustang 6,7-liters, methanol som brændstof V-8 og sækken gennem hætten på hver side af den også eksponerede indsugningsmanifold.

  • Alt du behøver at vide om Ken Block 's Wicked, 845-HP ”Ford Mustang” Hoonicorn
  • Gymkhana 9: En anden Ken Block Video Vises, Inkluderer Spins og en 600-HP Focus
  • Masters of the Hooniverse: Den Hoonigan guide til at gøre Mega-Populære YouTube Car Klip

Et nyt dæk sponsorat fra Toyo bør bidrage til at afhjælpe Bloker s dæk omkostninger, givet hvordan fire drivhjul og 1400 hestekræfter og den nye ”video koncept ved hjælp af Hoonicorn” Block har planlagt er en opskrift på dæk forbrug hidtil ukendt for menneskeheden. Denne nye video skal være interessant, selvom vi ikke er sikker på, hvad der præcist det indebærer-blok lige for nylig udgivet den niende Gymkhana rate-men forventer masser af flammer-kaste, sidelæns handling.

Like this post? Please share to your friends: