10 tips til en vellykket bil-købsoplevelse på Craigslist

10 tips til en vellykket bil-købsoplevelse på Craigslist10 tips til en vellykket bil-købsoplevelse på Craigslist

Køretøjet programoversigter på Craigslist er ofte lys på grafik og altid fri for tilsyn, og cruising dem kan være en øjenåbner. Brugbar uden omkostninger for de fleste sælgere, halve sandheder er rigeligt i oversigterne og køretøj historier sjældne, og det overlades til dig at forbinde prikkerne. (Meget få mennesker tager vores råd til at sælge en bil online.) Alligevel Craigslist kan være et yderst effektivt redskab til at lokalisere bilen af ​​dine drømme. Her er 10 tips, der skal hjælpe dig med at adskille fakta fra fiktion og tilfreds med dit køb:

1. Finpuds din søgning. Craigslist giver brugerne mulighed for at konfigurere deres søgeresultater til også at omfatte forhandlere, private sælgere, eller begge dele. Hvis en garanti, certificeret pre-owned status, eller bekvemmelighed er højt på din prioriteringsliste, vil du ønsker at begrænse dig selv til forhandler lister, da der er ingen grund til at spilde tid at rulle gennem siderne i klappede ud Fox-body Mustangs og slidt udtjekning arbejde lastbiler. På den anden side, hvis kørsel for to timer til at se på rust-hærgede, Vietnam-æra frembygget Jeep, at ”løb når parkeret” er dine ting, du allerede kender rutinen: private sælgere hele vejen. Alligevel kan indstillingen ”både” være praktisk, når de søger en dejlig pendler bil eller vinter tæppebanker, som nogle gange forhandlere vil tilbyde sådanne ting, selv om praksis bliver mindre almindelige.

Hvis du ved præcis, hvilken bil, du ønsker, og hvor meget du er villig til at betale, CL giver mulighed for at tilslutte disse kriterier i højre øverst på din søgning. Dermed vil indsnævre de tilbud i overensstemmelse hermed, letter en fokuseret søgning og en rationel køb med et minimum af drama. (For at kaste et bredere net, du kan også bruge en af ​​de mange steder, der giver dig mulighed for at søge alle lokale Craigslist over hele landet.) Selvfølgelig, kunne man argumentere for, at et liv betyder det ikke omfatte mindst en sen nat tilbage -alley transaktion, som involverer en flænge Ford Torino, små husdyr, og nogle klasse-C fyrværkeri er ikke virkelig et liv værd at leve.

10 tips til en vellykket bil-købsoplevelse på Craigslist10 tips til en vellykket bil-købsoplevelse på Craigslist

2. Størrelse op sælger. Det er rigtigt, du kan ikke bedømme en bog på dens omslag, men den type, der er indeholdt i kan være ganske afslørende. Hvis en annonce er sammensat i BOGSTAVER og er ledsaget af et par grynede billeder, der ligner lo-res screengrabs fra Zapruder-filmen, er du sandsynligvis i for en hård medfart. Ligeledes visse sælgere gerne krydre deres annonce med buzzwords og sætninger som ”luft blæser kolde” og ”stopper på en tallerken”, som er faktisk slet skjulte kodeord for, ”hvis [indsæt navn på komponent eller et system pågældende] er stadig arbejder, når du køber det, er det sandsynligvis ikke vil være ved den tid, du får bilen hjem ”Nederste linje:. Judge køretøjet på det er egne fortjenester og tror ikke den hype.

3. Ring først. Få så mange oplysninger om køretøjet, som du kan på telefonen-og altid spørge, om flere billeder er tilgængelige eller kan tages, især problemområder-og forsøge at samle op på sælgers karakter. Har de lyd sammensat eller overfladisk? Engageret eller uinteresseret? Der er ikke noget værre end at skære en time ud af din travle tidsplan for at køre på tværs af byen kun at blive mødt af en sælger, der siger: ”Nå, jeg var bare kinda smide ud en føler, ikke sikker på, om jeg virkelig ønsker at sælge det på dette tidspunkt .”selvfølgelig, hvis deres stemme er farvet af den sløj drawl eller hyper-intensiteten af ​​en narkotika aficionado, er der en god chance for, de leder efter et hurtigt salg-kontante samtaler-så holde op at læse og begynde at købe! Vi knægt, selvfølgelig.

4. møde-up. Som køber, er det op til dig at gå til sælgeren. Møde om fælles fodslag er altid en god idé, og hvis sælgeren er enig, træffe foranstaltninger til at mødes på et veloplyst, indbyrdes aftalte sted, helst en med masser af troværdige vidner mund trafik. En lokal ”biler og kaffe” event er en god mulighed, som er parkeringspladsen af ​​den lokale auto-dele butik eller hastighed butik. Selvfølgelig, hvis det pågældende køretøj ikke er i drift tilstand, er du nødt til at besøge bilen, hvor den sidder.

10 tips til en vellykket bil-købsoplevelse på Craigslist10 tips til en vellykket bil-købsoplevelse på Craigslist

5. Et ord om varevogne. Intet er mere uhyggelig og mistænkelige end to eller flere fyre slentre rundt en umærket, uden vinduer lockbox på hjul på en parkeringsplads. (Især hvis din mødested er i nærheden af ​​en skole eller regering facilitet.) Vi elsker varevogne, også, men diskretion tilrådes.

6. Få en inspektion. Vær realistisk. Hvis handlen pågældende involverer et årti gammel pickup prissat omkring $ 3K, det er urimeligt at begynde brokker om overflade rust eller slidt polstring. Tag det for tur, og grundigt udøve speederen, bremsen, og, hvis det er relevant, koblingspedal og shifter. Styringen og suspension vil uundgåeligt være løsere end når nye, men åbenlyse knirker, klik eller clunks kunne indikere en potentiel sikkerhedsrisiko. På den anden side, hvis du leder efter en sen-model daglig driver for konen til shuttle børnene rundt i-eller du køber en klassisk-selv gør en favor og få den inspiceret af en velrenommeret butik eller ekspert i fabrikat. En sælger med noget at skjule vil være mere end behagelig.

7. forhandle. Alt på Craigslist er til forhandling. Selv hvis en sælger fastslår, at en pris er fast, selve karakteren af ​​Craigslist og sin lave, lav pris af gratis for oversigterne opmuntrer ambitiøs prissætning. Studehandler som portrætteret på tv, men hvor sælgeren huler efter en anspændt 15-sekunders forhandling og lader bilen gå for halvdelen af ​​prisen asking sjældent sker i den virkelige verden. Det er OK at starte lavt, men at fornærme en sælger med et absurd lavt antal kan hurtigt sur en aftale. For at score en god pris og samtidig bevare et minimum af værdighed, prøv at spørge sælgeren, hvad deres bunden dollar er, og derefter tæller med et tilbud 15 til 20 procent under dette tal; chancer er du vil være inden for 10 procent af det faktiske antal ejeren skal få handlen gjort. Altid forhandle personligt; det eneste, billigere end snak er en taktløs e-mail. En sidste ting: Seal handlen med et håndtryk, da det menneskelige element giver en luft af endelighed til den aftale, som kun en sand psykopat kunne ignorere.

8. Sørg for at der er en ren titel. Talk er billigt, og når det kommer til en manglende eller mistænkelig titel, alle har en historie. Sortering ud en usund titel eller sourcing en dublet er muligt, men vores erfaring viser, det kan være tidskrævende og sjæl-knusning arbejde. Så medmindre den pågældende bil er en once-in-a-lifetime mulighed, gå. Du behøver ikke besværet. Hvis en bank eller finansieringsselskab stadig indehaver af titlen på et køretøj, bede sælgeren til at foretage nogle opkald for at sikre alt er kosher, og at titlen kan fås og leveres uden unødig forsinkelse.

10 tips til en vellykket bil-købsoplevelse på Craigslist10 tips til en vellykket bil-købsoplevelse på Craigslist

9. Udvekslingen. Når det drejer sig tid til at handle grønt til lyserød, du kan ikke finde en bedre placering end din personlige bank. Ud over at være den hjemmebane for dine penge, bankerne generelt har en notar på medarbejdere, der kan bevidne underskrifter og præge slutseddel eller andre papirer med deres vigtige officiel forsegling. Opbygning af en sund papirspor er en fantastisk måde at beskytte dig selv i enhver transaktion, så du skal ikke være bange for at bede sælgeren til at tage en certificeret kontrollere, om salgsprisen er mere end et par grand.

  • Sælge dig selv: Hvordan at aflaste din bil online den rigtige måde
  • Syg af salg via Trade-In eller Craigslist? Prøv din lokale Afsender stedet
  • Editors’ Choice Awards 2014: de bedste biler, lastbiler, Delefiltre, og Mere

10. Vejen hjem. På dette tidspunkt, det pågældende køretøj er dit. Medmindre præciseret skriftligt på forhånd, sælger har al mulig grund til at forvente, at du vil være at fjerne det fra sin ejendom pronto. Pludselig bebuder, at du har brug for, ”få min El Camino kører første at gøre plads,” er af ringe interesse for sælger. Hvis din nye bil skal bugseres, har aftaler på plads; hvis det er en chauffør, købe en kammerat frokost og har ham tabe dig ud. Før du forlader, at dobbelttjekke du sørge for at have alt: de manualer, de reservedele og de løse interiør bits fra den kasse, der var i bagagerummet. Når den tidligere ejer har dine kontanter, vil de have noget incitament til at spore dig ned til hånd fra noget du har glemt.

Like this post? Please share to your friends: