Ultimate eBook Converter

Den DRM-teknologi, som online digitale bøger indeholder, er et system, der giver dig adgang til bøgerne alene fra din egen konto eller gennem de læsere, som virksomheden tillader. Men at købe disse bøger garanterer virkelig ikke, at du kan holde dem for evigt. Du rent faktisk bare lejer produktet, og du kan endda risikere at miste dit bibliotek uden nogen åbenbar grund. Hvad sker der, hvis du vil låne bogen til en ven, lave en kopi eller bare åbne bogen med en anden e-bog? Du skal slette DRM. Det er, når du har brug for hjælp fra en app, der vil slippe af med problemet for dig som Ultimate eBook Converter.

Programmet kan slette den beskyttelse, som e-bøger som Kindle, Adobe Adepto og Nook inkluderer. Hvis du har købt et produkt, der er eksklusivt til et af disse mærker, sikrer Ultimate eBook Converter, at du kan gemme det på et sikkert sted og låne det til den, du vil have. DRM styrer de enheder, der kan bruges til at læse en e-bog og stopper dem fra at konvertere sit originale format og begrænser dets brug til e-bog. Ultimate eBook Converter lader dig også konvertere formatet til ePub, Mobi, AZW, AZW3, HTML og PDF.

Dens interface er super nemt at bruge: Bare importer bøgerne og lav en liste over de tekster, du vil redigere. Før du starter processen, er det praktisk at ændre sin titel, forfatter, dato, sprog eller ethvert andet aspekt, der kan være ukorrekt; gør det så sørg for at du nemt finder det, når du søger efter det. Når du har indtastet alle oplysningerne korrekt, kan du fokusere på at slette DRM og konvertere formaterne.

Konverteringsprocessen er meget enkel. Du skal bare bruge et par sekunder til at færdiggøre det, og når det er klart, kan du automatisk downloade indholdet og uploade det til enhver elektronisk læser, dele det med en ven eller blot lave en sikkerhedskopi.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: