Geometry Dash Meltdown

Geometry Dash Meltdown er en arcade de plataformas og dos dimensioner, og de fleste af de jugadores tendens til at være meget vigtige, når de er påkrævet, og de er også meget populære i F-777.

La mecánica del juego es prácticamente idética en la del anterior título de la saga. Es decir, los jugadores tendrán que pulsar la pantalla og los momentos justos para saltar. Der er ikke noget problem med dem, der er forbundet med demokratisering, og de er meget vigtige.

En Geometry Dash Meltdown-tendenser giver dig mulighed for flere forskellige aktiviteter, alt efter hvad du har brug for. Pueden sonar a poco, som er en af ​​de forfærdelige niveauer af den dårlige del af jomfruen, der er mange mennesker, meget tætte og superlærte.

Geometry Dash Meltdown er en arcade af plataformas frenético, der giver dig mulighed for at vælge mellem de første sider af historien: Du kan kontrollere, om du vil tilpasse dig en række tegn, du kan også se det fra dubstep, og du kan også se den visuelle musiker.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

73 − = 66

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: