Kirurg Simulator

Una Game Jam er uhensigtsmæssigt, og det er en række programmer og programmer, der giver dig mulighed for at vide mere end dine videoer. Kirurg Operatør er en realizado hos 48 år siden af ​​Global Game Jam de Londres.

Inspirado en populær juego de mesa operación, kirurg operatør er ikke til stede og uafhængig af en af ​​de største operatører, der er en operatør, der er en del af en række operatører.

La dificultad radica en su deliberadamente complicadísima mecánica, der giver dig mulighed for at vælge, hvor du skal henvende dig. Esto hace que algo tan simple como agarrar un escalpelo se convierta en toda una odisea.

Der er også tale om en kompensation af mulighederne for at sikre og ødelægge operationerne, hvilket resulterer i, at der er tale om uafhængige aftaler om at genoprette en genial humor negro.

Der er ikke mulighed for at oprette en pulmonal kode, der koster dig, og du kan også se en surgeon simulator, og du kan undvære det.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

15 + = 22

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: