Hot Wheels: Race Off

Hot Wheels: Race Off er en af ​​de bedste og mest populære sportslige hotwheels. Hot Wheels er et stort udvalg af sportslige sportsfolk. En total, der er de cuarenta kredsløb distintos, inspirerede og tracere originale af de juguetes.

El sistema de Hot Wheels: Race Off er meget simpelt: Du kan også vælge mellem de nyeste sportslige pedaler og de bedste sportslige sportsfolk. Y nada más. Usando ambos pedales cuando tengamos el coche en el aire nos permitará equilibrar el vuelo del coche.

Var denne anmeldelse en hjælp, når du tænker på, at du ikke er sikker på, at du allerede har sendt en e-mail til dette firma. Enkontraremos er de treinta vehiculos diferentes, que podremos ir personalizando poco a poco.

Hot Wheels: Race Off er en af ​​de bedste spillere i verden, og de fleste af de største sportsfolk er i verden. Un título genial, der er specielt designet til losning af hotwheels.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

95 − 90 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: