Modangreb

Counter-Strike er et uafhængigt online-spil, der kan ses på baggrund af historien og motivet: Der er mange af dem, der kan se sig selv, men det er muligt at afholde dem, og det er dem, der er i tvivl. sus habilidades con el ratón.

Parallelvis er det muligt at bekæmpe kontraindfaldet, og det er primært personligt, og der er tale om en række udfordringer, der udelukkende er afgørende for at fastslå det. Estos dos equipos serán terrorister og anti-terrorister, der er berettiget til at forpligte dem og deaktivere bomber respekterer, eller rescatar y mantener rehenes.

Antes de cada ronda los jugadores de cada equipo de una segundos para comprar equipo. Podrán elegir diferentes armas, chalecos antibalas, granadas e incluso equipos de desactivación de explosivos, que tendrán que comprar con el dinero obtenido en rondas anteriores.

Esta versión del juego en konkreto, lanzada por WarZone, inkluye los los escenarios míticos del juego, como CS_Assault, DE_Dust, CS_Mansion, DE_Aztec y muchos más. Además, ocupa menos de 300 megabytes og du behøver ikke absolutte oplysninger om dette: Du kan også installere dem.

Como er sædvanlig med Counter-Strike (det er ikke helt almindeligt, men det er ikke sikkert, at de fleste af dem er online på internettet). Para este tipo de partidas podremos hacer oso de otras aplicaciones, como por ejemplo, el excelente Hamachi.

Counter-Strike 1.6, es, pese a la cantidad de años que pas pas de su lanzamiento, uno de los mejores videojuegos de acción en primera persona que podemos encontrar. En solitario, jugando contra 'bots', du vil gerne se Endnu et øjeblik, når du er med og venner med internettet, er du velkommen til at besøge forskellige aktiviteter.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 40 = 47

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: