Aperture

Aperture er en fotostyring udviklet af Apple og fokuseret på professionelle fotografer, der giver dem mulighed for at organisere og styre deres fotos på en meget nyttig måde.

Organiser fotos, rediger metadata, juster farver, mætning og andre egenskaber.

Vi kunne skille nogle fordele i Aperture:
Støtte til RAW-filer fra de vigtigste producenter, herunder Canon og Nikon, så du behøver ikke ændre formatet, før du arbejder på dem.

Ikke-destruktiv proces: Aperture holder Master-billede bortset fra det, der bliver ændret.

Fleksibel billedstyring: Du behøver ikke importere imaes til blænde for at administrere dem. Du kan linke dem på en nem måde.

Sammenligner den med iPhoto, bruger Aperture projekter til gruppering af fotos. Du skal kun få adgang til 'Alle projekter' i fanen 'Projekter' for at få vist alle billeder i den.

Endelig giver Aperture dig mulighed for at anvende mange spændende effekter på dine fotos. Fin RAW indstilling, Exposition, lys / skygger, niveauer, hvidbalance, reduktion af røde øjne, skære, beskære, ændre størrelse ... Alle de funktioner og mange flere er i blænde. Prøv det.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: