Truecaller – Caller ID & Block

TrueCaller er en herramiente, der giver mulighed for at identificere en mere lommelig entrante, for så vidt angår de fleste af dem. Gracias et esto, podremos bloquear cualquier nummero indeseable, de manera que no pueda llamarnos nunca más.

Además de esta opción de reconocimiento de llamadas, da de er nødt til at oprette et internet med Wi-Fi og 3G-tjenester, indeholder TrueCaller også andre vigtige interesser. Se mere om de personlige oplysninger om at få de nyeste oplysninger og kontaktpersoner, og brug billeder af Facebook, Twitter og Google Plus.

A la hora de recibir llamadas de remitentes desconocidos, TrueCaller nos informará de cuántos usuarios han marcado ese numero como indeseable. De er de bedste for at få det, og de er meget kloge, og de er ikke interesserede.

TrueCaller er en hjælp til at hjælpe dig med at finde ud af, hvad du har brug for i forbindelse med teleoperadores og lignende. Con ella instalada, ni una llamada entrante no deseada más.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: