Kunst og kultur

Kunst og kultur er en app udviklet af Google Cultural Institute, i samarbejde med hundredvis af museer og kulturelle organisationer fra hele verden. Hovedformålet er at bringe kultur til alle med en Android og en internetforbindelse.

Fra Kunst og Kulturs forside kan du se på værker fra nogle af de vigtigste kunstnere i historien: fra Frida Kalho til Katsushika Hokusai og Van Gogh. Du kan læse deres biografier og selvfølgelig se alle deres værker i rækkefølge, som indeholder billeder af høj kvalitet og al den information, der er nødvendig for at forstå deres arbejde.

At se på de vigtigste kunstnere i historien er blot et af de funktioner, som Kunst og Kultur tilbyder. En anden meget interessant funktion lader dig gå på virtuelle besøg på mere end 80 museer og steder af kulturel interesse. Du kan vende 360 ​​grader og bevæge dig frit, som om du brugte Google Street View, men denne gang i nogle af de mest interessante museer på planeten.

Kunst og kultur er en app med uvurderlig uddannelsesværdi, der giver dig hurtig, praktisk og fri adgang til en næsten uendelig kulturel ressource. Det er absolut vigtigt for folk, der elsker kunst ... og endnu vigtigere for dem, der endnu ikke har det.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

29 − = 28

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: