Sky Map

Sky Map er en applikation udviklet af teamet på Google, som giver brugerne mulighed for at åbne et vindue til det ydre rum direkte fra deres smartphones.

For at bruge det, skal du bare åbne appen, pege kameraet himmelfter og lade magien ske. Efter at have ventet et par sekunder for at appen skal indlæses, vil du se, at konstellationerne begynder at danne sig på skærmen. Du kan derefter lære deres navne, positioner mv.

Sammen med denne funktion indeholder Sky Map en anden interessant funktion, der giver dig mulighed for at finde forskellige planeter og stjernebilleder. For at gøre det skal du bare indtaste navnet på den planet, du leder efter, for eksempel Mars, og pege dit kamera til himlen. På skærmen vises en cirkel med en pil, der angiver præcis, hvor den ligger i himlen.

Sky Map er en fantastisk applikation. Det er ikke kun uddannelsesmæssigt, men viser også en stor kilde til nydelse på en stjerneklar nat.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + = 7

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: