MP3 Kvalitet Modifier

En af de vigtigste fordele ved mp3-format består af dens kompressionskapacitet, der gør det muligt at oprette lettere filer uden at miste meget kvalitet.

Standard mp3-filen har normalt en bitrate på 128 kbps, med den kvalitet kan du nyde musik uden problemer, undtagen hvis du er en spændende musik elsker. Denne størrelse er perfekt til lytte og opbevaring, god kvalitet og lille størrelse.

Hvis du har mange lydfiler, og du har brug for mere plads, kan du måske bruge MP3 Quality Modifier, et lite program, der hjælper dig med at ændre kvaliteten af ​​dine filer og få mest muligt ud af din HD.

MP3 Kvalitet Modifier giver dig mulighed for at ændre bithastigheden i en rækkevidde fra 10 til 310 kbps. Du kan ændre frekvensen fra 8000 til 48000 Hz og lydkanalerne.

Det er meget nemt at bruge, skal du bare trække og slippe filerne til konverteringslisten og indstille outputindstillingerne.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

43 − = 36

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: