Flipster til Facebook

Flipster er et program, der giver os adgang til alle vigtige tjenester på Facebook, på en enkel, hurtig og meget mere behagelig måde end Facebooks officielle klient til Android.

På denne måde får vi alle de muligheder, vi kan ønske i en Facebook-klient, som at skrive på andres vægge, opdatere vores status, modtage underretninger, se på fotogallerier eller modtage private beskeder, men ingen af ​​ulemperne ved officiel ansøgning.

Desuden vil vi have mere end et dusin forskellige temaer til at dekorere applikationen og et berøringsstyringssystem, der drager fordel af muligheden for glidende elementer på tværs af skærmen, hvilket vil gøre navigering på Facebook fra mobiltelefonen meget mere behagelig.

For at bruge Flipster skal vi selvfølgelig give rettigheder til Facebook. Når vi gør dette, vil vi kunne begynde at nyde en grænseflade, der er bedre forberedt og tænkt på behovene på berøringsskærme.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: