Enklere dialer

Simpler Dialer er en app til opkald, der tilbyder en simpel grænseflade og et elegant design. Du kan administrere dine kontakter, tilføje telefonnumre til dine foretrukne, og selvfølgelig foretage telefonopkald med blot et tryk.

I hovedfanen i Simpler Dialer kan du finde dine favoritter, som du kan ringe med blot et hurtigt tryk på den tilsvarende knap. Under dine favoritter kan du også finde en lille liste over de numre, du ringer oftest. Under alle omstændigheder er der i nederste højre hjørne en knap, der altid er synlig for at åbne nummerpladen.

I indstillingerne i Simpler Dialer kan du finde et par tilpasningsmuligheder. Du kan ændre appens sprog eller farven på grænsefladen. Du kan også vælge den første skærm, du vil se, når du åbner appen, og hvis du vil have enheden til at vibrere hver gang du trykker på et nummer.

Simpler Dialer er en fremragende dialer til android, der kombinerer de to funktioner, der er nødvendige for en app af sin art: enkelhed og elegance. Med kun to vandhaner kan du ringe til enhver kontakt på din telefon.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

82 − = 77

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: