Enkel til Facebook

Simple for Facebook er en alternativ Facebook-klient, der lader dig administrere din brugerkonto samt chat med dine kontakter. Med andre ord kan du have to apps i en (Facebook og Messenger).

I modsætning til andre lignende apps har Simple for Facebook en rigtig behagelig grænseflade, der er perfekt integreret med alle Facebook-funktionerne. Fra en rullemenu placeret på venstre side af skærmen kan du hurtigt få adgang til alle funktionerne i dette sociale netværk.

Med de andre indstillingsmuligheder kan du oprette så mange forskellige ting: Fra indstilling af et låsemønster, når du åbner appen, for at ændre det visuelle tema for appen. Du kan også gøre billederne runde, justere skrifttypestørrelsen, vælge, hvordan du vil organisere din tidslinje mv.

Simple for Facebook er et godt alternativ til den officielle Facebook-klient, der lader dig chatte med dine venner direkte på samme app. Den bedste del er, at det er en mindre end 5mb app.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

52 − 51 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: