Knald med venner

Bang with Friends er en Android-applikation, der giver dig mulighed for at markere de af dine Facebook-venner, som du gerne vil have sex med - og ingen andre kan se. App'en giver dig mulighed for at sende en privat besked til de brugere, der også har markeret dig ... og så er det op til dig to for at gøre resten.

Nøglen til at gøre dette værktøj arbejde er anonymitet. Ingen kan se dine valg, og du kan ikke se nogen andres, medmindre der er en gensidig bedømmelse. Du kan få en liste over 'dine interesser', som er helt anonym, privat og diskret.

Hvordan virker Bang med Friends? Få adgang til din Facebook-konto fra din smartphone for at se dine venner - uden at de selvfølgelig ved det. Når du er der, vælger du bare hvilke af dine venner du gerne vil "bang", og lad tiden gøre resten.

Hvis et af dine "bangs" også vælger dig, sender programmet dig en besked til dig, så du kan arbejde sammen for at bringe appens formål at gøre.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

62 − = 61

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: