Facebook Hjem

Facebook Home er et nyt Facebook-program til Android-telefoner, som giver brugerne mulighed for at integrere en mobiltelefon grænseflade fra det populære sociale netværk og drage fordel af mange helt nye funktioner.

Den mest nye og interessante funktion af Facebook Home er det nye chat system, så du kan fortsætte med at tale med dine kontakter, mens du bruger andre applikationer. Fremgangsmåden er meget enkel: Du vil se ansigterne fra dine Facebook-venner flydende øverst på startskærmen, og du behøver kun at trykke på dem for at åbne en samtale. Du kan også trække dem til papirkurven for at fjerne dem fra din startskærm.

Låseskærmen kan også indstilles til at se en "strøm" af nye billeder fra dine venner, så du behøver ikke låse op for at se de nye udviklinger, der sker i din cirkel. Derudover kan du aktivere muligheden for at få vist statusopdateringer direkte på din startskærm.

Facebook Home er et af de bedste sociale værktøjer, som du kan installere på din Android. Når det kombineres med andre Facebook-applikationer, er det i stand til at skabe en social oplevelse, der virkelig er fantastisk.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

63 − 60 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: