Forbande

Forbandelse er den officielle Android app til tjenesten med samme navn. På Windows er Curse kompatibel med fantastiske spil som World of Warcraft, The Elder Scrolls V: Skyrim, Terraria, Kerbal Space Program og Minecraft, og giver support til tilføjelser og hurtig adgang til wikis og andre værktøjer.

I denne nye version til Android, hvilket forbandelse hovedsagelig er, er at lade dig tale med alle dine venner via platformen. Du kan tilføje venner, chatte med dem (kommer snart selv med talemeddelelser), oprette nye brugergrupper osv. Således lader denne app dig styre det sociale aspekt af tjenesten.

For at bruge forbandelse, som du måske har gættet, skal du allerede have en brugerkonto. Men hvis du ikke gør det, kan du oprette en konto direkte fra appen, en proces, der ikke tager mere end et par minutter.

Curse er en app rettet mod folk, der allerede bruger denne service - og der er mange af dem. Brugere kan bruge forbandelse til at begynde at have samtaler med kolleger, venner og andre med det samme.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

54 − 44 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: