Metal til Facebook

Metal for Facebook er en Facebook-klient til Android, der tilbyder en god Material Design-inspireret grænseflade, samt en behagelig og jævn browsingoplevelse. Ingen blomstrer, ingen revolutionerende træk, bare enkelhed og elegance.

Appens grænseflade giver dig hurtig adgang til nogle af sektionerne på Facebook. Et tryk er nok til at få adgang til venneforespørgsler, nyheder på din væg, samtaler med andre brugere, søgelinjen osv. Og indlæsningshastigheden er generelt meget hurtig.

En af de mest interessante funktioner på Metal for Facebook er utvivlsomt den såkaldte metalbjælke. Takket være denne indstilling, som du kan aktivere eller deaktivere, som du ønsker, bliver underretningslinjen en speciallinje, hvor du kan se meget mere information om din Facebook-konto, end du normalt ville.

Metal for Facebook er en kraftfuld og elegant klient, med nogle meget interessante funktioner og et godt design. Kort sagt, et glimrende alternativ til Facebook's officielle app, som helt sikkert aldrig har været meget god.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: