Hurtig Facebook

Fast Facebook er en Facebook-klient, der giver dig mulighed for at administrere din konto på det populære sociale netværk fra en simpel, minimalistisk og hurtig grænseflade.

Selvom der er mange forskellige klienter ud over den officielle app til brug af Twitter, er det for Facebook, der er meget mere manglende alternativer. Hurtig Facebook er en af ​​de få alternativer, som tilbyder temmelig interessante funktioner.

Den største fordel ved Fast Facebook er dens hastighed. Med denne app ser du en betydelig forbedring, når du surfer Facebook. Dette skyldes primært den lettere dataindlæsning. Med sin minimalistiske design undgår man mange af de detaljer, der bruges i den officielle Facebook-app.

Udover de æstetiske ændringer, der forbedrer hastigheden, kan du stadig udføre de samme handlinger, som du kan gøre i den officielle klient. Udgiv billeder, kommentere, ændre din bio ... alt hvad du vil.

Hurtig Facebook er en alternativ klient til Facebook, der er særlig nyttig for brugere med en reduceret dataplan. Med denne app kan du forbruge meget mindre båndbredde end hos den officielle klient.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

88 + = 96

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: