Gå! Chat for Facebook

Gå! Chat for Facebook er et program, som du kan sende Facebook-beskeder til alle dine venner på en enkel og hurtig måde. På et blik kan du se, hvem der er online det populære sociale netværk, og hvem der ikke er, og send meddelelser.

Som sædvanlig har du med denne type ansøgning mulighed for at sende billeder og videoer som besked vedhæftede filer via Facebook chat. Derudover kan du sende din GPS-placering og talemeddelelser.

Programmet tilbyder mange tilpasningsmuligheder. Du kan vælge mellem fire forskellige muligheder, som radikalt ændrer udseendet af grænsefladen. Og hvad er bedre, med hver nye opdatering temaer tilføjes.

Nogle af mulighederne Go! Chat for Facebook giver dig mulighed for at aktivere advarsler og meddelelser for, hvornår dine bedste venner og foretrukne kontaktpersoner opretter forbindelse til Facebook. På den modsatte side har du mulighed for at tavle enhver kontakt, så du får ingen advarsel, når du modtager en besked fra dem.

Selvfølgelig, gå! Chat for Facebook er synkroniseret med Facebook-postkasse, så du kan fortsætte samtaler startet i browseren på mobilapplikationen og omvendt.

For at lette kommunikationen med dine venner, gå! Chat for Facebook inkluderer evnen til at oprette lister i stil med WhatsApp, som du kan kommunikere lettere med mange venner inden for samme gruppe.

Gå! Chat for Facebook er et godt kommunikationsværktøj, hvilket er særligt godt for brugere, der er vant til at bruge Facebook i deres daglige liv.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: