Netværksadministrator

Hvis du er en netværksadministrator, ved du, hvor meget arbejde der kræves for at konfigurere forskellige maskiner en efter en for at udføre en bestemt funktion. Nu kan du udføre mange af disse opgaver på få sekunder, alt takket være dette værktøj.

Netværksadministrator er en applikation til Windows, der gør det muligt for dig at udføre forskellige administrative operationer på forskellige computere på dit lokale netværk samtidig med kun fire enkle trin.

Programmet åbner mange muligheder. Du kan f.eks. Synkronisere dato og klokkeslæt på mange computere samtidigt, administrere systemtjenester, batch-sluk / genstart og deaktivere forskellige eksterne enhedstilslutninger som f.eks. USB-porte og disklæsere.

Alt er kørt fra en simpel, kompakt grænseflade, der altid er hos dig, hvilket gør Network Administrator et spændende værktøj, der er værd at din tid til at prøve.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

75 − 69 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: