VisualiserUs Chrome-udvidelse

VisualizeUs Chrome-udvidelse giver dig mulighed for at bogmærke ethvert billede, du finder, når du surfer på internettet. Du har kun brug for en Visualize.us konto og denne store udvidelse.

Takket være denne udvidelse, hvis du tilfældigvis finder et godt billede på ethvert websted, skal du kun højreklikke på det og vælge 'Tilføj til Visualize.us! i højreklikmenuen. Så bliver billedet føjet til din Visualizeus-konto.

Visualize.us er et af de bedste billedmarkeringstjenester på internettet, og takket være denne udvidelse er det endnu mere spændende at bruge.

Udvidelsen tilføjer også en knap i den øverste del af browseren. Når du klikker på det, fremhæves det alle fotos på hjemmesiden, og du bliver nødt til at bestemme, hvilke som du vil tilføje til dit katalog.

Husk at du skal have en konto i Visualize.us for at nyde denne udvidelse. Hvis du er en foto elsker, byder du velkommen til både denne onlinetjeneste og VisualizeUs Chrome Extension.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 25 = 30

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: