f.lux

Langvarig udsættelse for det blåagtige lys af skærme kan forårsage søvnløshed og andre problemer. f.lux er en app, der lader dig slippe af med denne type lys på din Android-enhed, så det gør ikke længere dine øjne ondt.

I indstillingerne kan du automatisere måden din skærm ændrer farver på. For eksempel kan skærmen beholde sin sædvanlige blå nuance i løbet af dagen, men skifte til varmere farver i løbet af natten. På denne måde vil det være lettere for dig faktisk at gå i seng, i det mindste i teorien.

For at bruge f.lux korrekt skal du have en forankret Android-enhed. Hvis du vil afinstallere appen, er det vigtigt, at du deaktiverer lysstyrken først, fjern derefter appen, og genstart enheden igen.

f.lux er en interessant app. Ligesom andre lignende apps, som Twilight, gør det muligt for dine øjne at tage en pause fra al den lette eksponering, hvilket forårsager meget træthed inden udgangen af ​​dagen.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: