Drippler – Top Android Tips

Drippler - Top Android Tips er et værktøj, der holder dig opdateret på alt relateret til din Android, som f.eks. Apps, videospil og andre generelle emner, der interesserer dig.

Den første ting, som Drippler vil gøre, er at genkende din enhed, den nøjagtige version af operativsystemet og din tjenesteudbyder. Baseret på disse foreløbige resultater vil det begynde at vise dig relevante nyheder, fra operativsystemopdateringer til opdagelsen af ​​visse sårbarheder på din enhed.

Alle de nyheder, som Drippler viser dig, kommer fra websteder med godt omdømme, som CNET, Android Authority og AndroidPit, blandt mange andre.

Som du ser nyhederne, kan du også anvende filtre, som f.eks. At vælge om du er interesseret i videospil eller hvis du vil modtage nyheder om apps.

Det bedste er, at med Drippler kan du få adgang til det indhold, som du anser mest interessant direkte fra appens grænseflade. Du behøver ikke at åbne en anden browser; du kan bare blive i Drippler.

Drippler er et meget interessant værktøj, hvis du er en Android-bruger, der ønsker at blive informeret om alle de seneste nyheder vedrørende din enhed.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: