Elf Dance af JibJab

Elf Dance by JibJab er en meget sjov app til at tilpasse en gruppe af dansende julelver med dine egne billeder.

Måden du opretter dette dansende elf-band på er meget simpelt. Alt du skal gøre er at finde et foto på din Android-enhedens hukommelse og placere dem på kroppen af ​​en af ​​de fem alver i gruppen. Du kan gøre dette med kun to af elverne, hvis du vil, og resten vil tage sig af sig selv, men det sejeste ville være at tilføje et billede til hver elf.

Når du er færdig med dette trin - som ikke bør tage mere end fem minutter - kommer nu den sjove del: se dine alver danse på tværs af skærmen med deres specielle dansbevægelser. Det endelige resultat er sjovt, og du kan endda sende det til dine venner via e-mail eller Facebook. Hvis du beslutter dig for at gøre dette, vil de se videoen direkte på det officielle websted.

Elf Dance by JibJab er en nem app at bruge, og det giver gode resultater. De dansende elve animationer er godt færdige, og de ser også godt ud med dine brugerdefinerede billeder.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

35 − = 29

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: