TouristEye – Rejseguide

TouristEye - Rejseguide er et program, som giver dig mulighed for at downloade en guide til enhver rejse, så du kan få adgang til det til enhver tid uden internetforbindelse.

Når vi er i en by, bliver du tilbudt en række muligheder inden for ansøgningen. Du kan bede om at vise interessante eller populære steder i nærheden, som anbefalet af andre brugere.

En af de mest interessante funktioner er 'Travel Journal', som giver dig mulighed for at tilføje et socialt twist til din rejse ved at oprette en slags blog med billeder og noter, som du kan dele med dine venner og andre brugere.

Ud over de grundlæggende muligheder tilbyder TouristEye også en række købsmuligheder i softwaren, som giver dig mulighed for at købe specifikke planer for nogle af verdens mest populære byer. Disse planer er dog helt valgfri.

TouristEye - Rejseguide er et glimrende program for rejsende, så de kan bære en lommeguide indenfor deres iPhone, selv når de ikke har adgang til internettet.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

46 − 38 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: