Tusmørke

Twilight er en app, hvis hovedmål er at hjælpe dig med at sove bedre. Det er især rettet mod personer med søvnløshed og baseret på teorien om, at udsættelse for blåt lys lige før du går i seng kan forstyrre naturlige søvnrytmer, der forårsager søvnproblemer. Igen skal du huske på, at dette kun er en teori og ikke er videnskabeligt bevist.

Inden for appens muligheder kan du indstille mange forskellige parametre, der passer til dine behov. Det er muligt at justere farven varme såvel som intensiteten af ​​det filter, du bruger. Dette filter dækker skærmen i et tidsrum, du indstiller, så det ikke forstyrrer din søvn.

Blandt appens avancerede muligheder er muligheden for automatisk at åbne appen, når du tænder din Android, lad appen påvirke statuslinjen eller ej, eller endda bruge GPU-gengivelse (denne mulighed kan forbruge mere batteri).

Twilight er en app der ser godt ud på papir. Under alle omstændigheder har brugere med søvnproblemer intet at tabe ved at prøve det i et par uger.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

67 + = 76

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: