AppLike: Apps og belønninger

AppLike: Apps og belønninger er en app, der hjælper dig med at tjene penge ved at installere og teste Android apps og spil. I virkeligheden er det, du tjener, virtuelle mønter, du kan indløse for Google Play og Amazon gavekort eller kredit for din PayPal-konto.

Hver dag finder du et udvalg af apps og spil, der er vist på AppLike's hovedside: Apps og belønninger. Alt du skal gøre er at downloade dem via appen, som omdirigerer dig til Google Play og åbner dem. Bemærk, at du i det mindste skal åbne de apps, du har downloadet, da du ikke får dine belønninger ellers.

En anden måde at tjene mønter er ved at invitere dine venner til AppLike. For hver invitation accepteret af en af ​​dine venner modtager du et stort antal mønter, som du kan indløse for gavekort eller PayPal-kredit.

AppLike: Apps og belønninger er en app, der kan være nyttig til at tjene lidt penge. Selvfølgelig skal du prøve mange apps og invitere ganske få venner for at tjene en anstændig sum penge. Men om få dage kan du tjene nok til at gå ud for en drink.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

51 − 41 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: