FreeApps

Vi kan alle gerne prøve at downloade gratis software, og FreeApps samler og sorterer dem alle i en bekvem liste, du kan få adgang til når som helst, hver gang vi er tilsluttet til internettet.

Programmet er i grunden en liste over gratis apps sorteret efter kategori, som du kan downloade med et klik fra grænsefladen. Også FreeApps fortæller dig, hvilken version af applikationerne, den vurdering, der gives af brugerne og antallet af downloads. FLV, GomPlayer, Spotify, GIMP, GameBoost, Xfire, Avast, 7-Zip eller Dropbox er blot nogle af de gratis programmer, du nemt kan downloade.

Andre FreeApps faner viser de programmer, vi har installeret, og som skal opdateres. På den måde har vi altid de seneste alle vores programmer.

En anden fane i programmet tillader os at afinstallere applikationer. Det har flere interessante funktioner, såsom filtre, som vi lige har brugt, og "værktøjslinjer", som vi for nylig har installeret.

FreeApps er en god kilde til at downloade gratis apps, installere, opdatere og slette dem. Et fremragende værktøj, som vi ikke engang skal installere. Vi skal simpelthen dobbeltklikke, og vi kan begynde at bruge det uden problemer.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 73 = 82

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: