FairUse Wizard

FairUse Wizard kan være den endelige måde at rippe en dvd til din computer. Det er et brugervenligt program, der gør det muligt for enhver bruger at rippe en disk uden problemer.

Den gratis version vil kun kode for komplette videoer, hvilket betyder at du ikke kan bryde dem ind i segmenter eller kapitler. Du kan dog udføre disse handlinger, hvis du køber den komplette version. Alligevel er den gratis version en fremragende applikation til kopiering af dvd'er til din harddisk.

FairUse Wizard gør det muligt at vælge det område af filmen, der skal konverteres til DivX, som du derefter kan tilføje undertekster eller et BMP-formatbillede som et vandmærke.

Programmet giver dig også mulighed for at vælge den codec, der skal bruges til at kode videoen (DivX, XviD, x264), outputopløsningen og lydbithastigheden. Det indeholder også nogle interessante funktioner, der giver dig mulighed for at opdele den resulterende fil i forskellige filer, eller oprette en separat fil pr. Kapitel.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: