Puslespil Vækkeur

Puslespil Vækkeur er en alarmapp, der tvinger dig til at sørge for at du er vågen, før du kan slukke for den forbandede alarm. Hvordan? Let: Du skal løse et puslespil, før det slukker.

App'en har fem forskellige slags puslespil, der går fra at løse matematiske ligninger (intet forfærdeligt kompliceret), for at parre kort og farvede figurer. Det bedste ved det er, at du kan linke appen til din Facebook-konto for at få en slags belønning for din bemærkelsesværdige evne til at vågne op.

Puslespil Alarm Clock ligner ligesom en normal alarm forskellige typer lyde og musik til at vække dig, herunder sange fra dit bibliotek og de foruddefinerede lyde, som appen følger med.

Puslespil Vækkeur er et meget smukt vækkeur med en attraktiv og nem at bruge grænseflade, der sikrer, at du altid ikke er vågen, men helt vågen. Ikke mere fumlende for at slukke for din alarm og derefter falde tilbage i søvn.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 7 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: