Hemmelig AppLock til Android

Secret AppLock for Android er en sikkerheds app, der hjælper dig med at beskytte dit privatliv fra enhver, der forsøger at få adgang til din smartphone uden dit samtykke. App'en giver dig mulighed for at angive en sikkerhedsgrænse for hver enkelt af de apps eller dokumenter, der er gemt i din smartphone.

Første gang du åbner Secret AppLock til Android, skal du indstille et kodeord. Husk, at du skal skrive det i hver gang du vil få adgang til en app, der er begrænset af Secret AppLock til Android, så sørg for at du husker det. Det andet vigtige skridt er at oprette en liste over alle de elementer, du vil beskytte ved at aktivere deres sikkerhedsboks.

Denne app indeholder et anti-malware-system, der kan udføre en komplet scanning, som lader dig vide, hvilke elementer der kan være i fare eller hvilke trusler der er indtastet i din smartphone. Denne funktion informerer dig om et par sekunder, hvis nogen har installeret en spion app i din smartphone uden din viden eller samtykke. Secret AppLock for Android er en meget tilrådelig to i én sikkerhedsapp, der hjælper dig med at holde dit privatliv under kontrol.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 73 = 78

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: