Clueful Privacy Advisor

Clueful Privacy Advisor er et simpelt sikkerhedsværktøj, der analyserer de applikationer, du har installeret på din enhed, og giver dig en score, der estimerer det niveau af privatliv, du opretholder.

Clueful Privacy Advisors grundlæggende funktion er at fortælle, hvilke af dine apps der er potentielt farlige, og i hvilken grad. Så du kan forestille dig, at apps som WhatsApp er mærket som "farligt program", da de har fuld onlineadgang. Som du kan se, er det virkelig op til dig som brugeren, hvad du gør med de oplysninger, der er opnået gennem analysen.

Fra Clueful Privacy Advisors grænseflade får du mulighed for at se på alle tilladelser, som dine forskellige applikationer har. Du kan også nemt slette dem fra den menu, hvis det er hvad du vil gøre.

Clueful Privacy Advisor er et nyttigt værktøj til at identificere app tilladelser. Ofte, hvis en app ikke er strengt nødvendigt for din enhed, kan det være en god idé at slippe af med det helt.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: