UC Browser

UC Browser er et alternativ til de mange browsere, der er tilgængelige på iOS. Det tilbyder en simpel grænseflade, der indeholder alle de funktioner, der er nødvendige for at nyde en tilfredsstillende browsing.

Blandt browserens mest betydningsfulde funktioner er gestekontroller til at flytte rundt og bruge forskellige appfunktioner, hurtig bytte mellem faner og talesøgning.

Desuden tilbyder UC Browser en natlig tilstand til, hvornår du vil gennemse i mørket, uden at dine øjne bliver trætte, hvilket sandsynligvis sker for dig de fleste nætter, når du allerede er i seng og ikke kan modstå at tjekke dine sociale medier. Der er også en speciel Facebook-tilføjelse, der giver dig mulighed for at bevæge dig rundt på det sociale netværk på en hurtig og nem måde.

En anden interessant browsertilstand på UC Browser er inkognitotilstanden. Takket være denne funktion, som ligner Chrome's inkognito-vindue, kan du gennemse uden at efterlade et spor.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: