Calculator Plus

Calculator Plus er en simpel, men kraftfuld calculator app til at omdanne din Android-enhed til en normal (dvs. ikke-videnskabelig) lommeregner med meget grundlæggende, men ensartede funktioner.

Calculator Plus kommer ikke med så mange operationer som en ordentlig videnskabelig regnemaskine, men du kan udføre grundlæggende operationer med det som multiplikation, division, addition og subtraktion, og du kan også gemme tal til hukommelsen til senere brug med bare en enkeltknap.

Den bedste del af Calculator Plus er under alle omstændigheder sit udseende. App'en har en traditionel finish, som både er nem at bruge og elegant, og den leveres med en meget veldesignet og læsbar skrifttype. Takket være disse funktioner, bør du ikke have nogen problemer ved at bruge regnemaskinen eller se og kopiere resultaterne korrekt.

Calculator Plus er en simpel, men kraftfuld calculator app, der sikkert vil være nyttig for dem, der elsker matematik. Den eneste ulempe er, at den ikke virkelig tilbyder noget ud over den traditionelle Android-regnemaskine.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

14 − = 9

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: