Alt Home – Launcher App

Alt Home - Launcher App er en launcher til Android, der giver dig mulighed for hurtigt at få adgang til alle dine apps, herunder andre apps, som du ikke engang har installeret. Hvorfor? Fordi det kan give anbefalinger til dig baseret på dine vaner og smag.

Hovedfunktionen i Alt Home - Launcher App er, at du kan begynde at skrive navnet på en app i søgefeltet på låseskærmen, og det vil automatisk vise de apps, der starter med disse bogstaver ... herunder apps, du ikke Jeg har ikke installeret endnu.

Hvis du for eksempel skriver 'Shakira' i søgelinjen, vil Everything Home - Launch App anbefale nogle album, hvis du har gemt på din maskine, samt enhver musikbaseret app på din telefon (Soundhound, Spotify), som du kunne bruge til at lytte til hendes musik.

Derudover vil Everything Home - Launcher App anbefale visse typer apps. Når du f.eks. Åbner en mappe med videospil, kan du vælge at afspille en, der er installeret på din enhed, eller installere noget, som du ikke har prøvet endnu.

Alt Home - Launcher App er en attraktiv, interessant launcher, der gør det nemt for dig at nyde tonsvis af apps.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 51 = 60

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: