Antivirus Sikkerhed – GRATIS

Antivirus Security - FREE er et beskyttelsesværktøj, der vil øge et permanent skjold for at beskytte din enhed mod sikkerhedstrusler, der bliver mere og mere almindelige inden for Android-systemet.

Applikationen, udviklet af AVG, udnytter AVGs antivirusdatabase og er fyldt med funktioner rettet mod ét formål: Beskyttelse af din smartphone. Sandsynligvis er det vigtigste aspekt i dets evne til at beskytte din telefon i realtid.

Et andet nyttigt værktøj, du finder ved installationen, er en traditionel analyse. Som det er typisk for denne form for funktion, kan du vælge, om du vil foretage en hurtig eller fuldstændig scanning efter at veje fordele og ulemper ved hver indstilling.

Trusler opdaget under analysen kan elimineres eller karantænes. Uanset hvad, og hvad problemet opdages, vil Antivirus Security - FREE advare dig om, hvad du skal gøre, og hvilke skridt der skal følges.

Ligesom med en computeranalyse kan du begrænse scanningen til individuelle applikationer, som du formoder at være farlig eller forurenet.

Ud over dets virus- og malwarebeskyttelsesfunktioner hjælper appen dig også med at finde din enhed, hvis du har forlagt det. Programmet fungerer sammen med Google Maps for at hjælpe dig med at finde, hvor du forlod telefonen.

Antivirus Security - FREE er uden tvivl et af de bedste antivirus-muligheder derude til Android. Det tilbyder ikke kun en enorm mængde nyttige, kvalitetsmæssige funktioner, men også prale af klar navigation og præsentation for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af programmet.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

23 − 13 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: