Skjul noget

Skjul Nogen er en app, der lader dig skjule dine billeder og videoer dybt i din Android-enhed. Den måde du gør det på er meget enkel. Bare lav et oplåsningsmønster, der skal indtastes, når du vil se dit skjulte medie.

En af de mest interessante ting om Hide Something er, at du også kan oprette et falsk oplåsningsmønster. I princippet lader det enhver, der introducerer et fejlagtigt låse mønster, gå ind i appen ... men de vil kun se de billeder og videoer, du ikke har skjult. Dette hjælper med at tilfredsstille deres nysgerrighed, men holder dem i stand til faktisk at se noget som helst kompromis.

En anden meget interessant mulighed i Hide Something er, at når du kigger på et af dine foto- eller videogallerier, får du et link til direkte at se det i en browser. Dette giver dig mulighed for at se alle dine billeder og videoer komfortabelt på en større skærm.

Hide Something er en interessant sikkerheds app, så du kan indsætte dine mest følsomme billeder og videoer i en virtuel lockbox.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: