System App Remover Jumobile

System App Remover er et værktøj, der lader dig afinstallere enhver systemapp (dem der installeres som standard). Det eneste krav er at have en roddrevet enhed. Du kan downloade flere forskellige apps, der hjælper dig med at rod din enhed fra Uptodown, hvis du ikke har gjort det endnu.

I modsætning til andre lignende apps har System App Remover den fordel at være enkel og intuitiv. Så snart du starter appen, ser du en liste med alle systemapps, der er installeret på din enhed. De er endda organiseret i rækkefølge af betydning. Det viser først alle de apps, du kan slette uden problemer, så de du skal være forsigtige med og endelig de, du normalt ikke vil røre.

Hvis du trykker på en app i to sekunder, kan du se alle dens detaljer: pakkenavnet, størrelsen på APK og ændringsdatoen. Der er endda knapper til hurtigt at søge efter det på internettet eller på Google Play.

System App Remover er et fremragende værktøj til at slette system apps. Det giver dig mulighed for at frigøre plads og rydde din enhed af unødvendige apps så hurtigt og nemt som muligt.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

26 + = 35

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: