Falsk IPhone 5S launcher

Falsk IPhone 5S Launcher er en launcher til Android, der giver din Android-enhed udseendet af et Apple iOS 5-operativsystem.

Selvom Falsk IPhone 5S Launcher giver dig mulighed for at indstille forskellige baggrunde (alt fra iOS 5) og placere Apple-operativsystemikoner på din enhed, er sandheden at det er en slags fælde. Denne "fælde" er bare, at mange af de ikoner, der er placeret på din enhed, som App Store eller Firefox, slet ikke virker. I stedet fører de til forskellige hjemmesider.

Bortset fra denne lille snyde er Fake IPhone 5S Launcher en meget interessant launcher, og frem for alt ser den poleret ud. Ved første øjekast kan det bedrage næsten alle, men på grund af ovennævnte fælde vil vildledelsen ikke vare længe.

Et andet problem med falsk IPhone 5S Launcher er, at den ikke er kompatibel med alle Android-telefoner. Faktisk for de fleste Android tabletter vil næsten alle dets fordele ikke være gode på grund af kompatibilitetsproblemer.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: