Hola bedre internet

Hola Free VPN (også kendt som Hola Better Internet) er et navigationsværktøj til Android, der indeholder to meget interessante funktioner. For det første vil det give dig mulighed for at navigere hurtigere og gemme din 3G data rate takket være URL caching, et trick det bruger til at komprimere op til 70 procent af HTTP.

For det andet giver Hola Free VPN dig adgang til ethvert indhold uden regional begrænsning af nogen art. Takket være VPN-tjenesten kan du besøge enhver webside uden frygt for at den bliver blokeret, som når afspilleren eller siden siger 'Beklager, men dette indhold er ikke tilgængeligt i dit land.'

Som det er almindeligt med denne type applikation, kræver Hola Free VPN superuser tilladelser til at fungere. Det vil sige at du skal have en forankret enhed for at kunne drage fordel af alle de tilbudte tjenester (selvom du nemt kan finde et rooting-program på Uptodown).

Hola Free VPN (Hola Better Internet) er et glimrende supplement til din standard Android-browser, fordi det ikke kun giver dig mulighed for at søge hurtigere, men det giver dig også mulighed for at få adgang til websider, der ellers ville være blokeret i din region.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: