Ubuntu Software Center

Ubuntu Software Center er et gratis program skabt af Canonical, som giver dig mulighed for at styre alle de programmer, der er installeret på dit system og at installere nye.

Funktionen af ​​USC er hovedsagelig baseret på sin søgemaskine. Både for at installere nye programmer og afinstallere andre er den hurtigste måde at gøre det på, skriv navnet eller nogle af dets kvaliteter i søgevinduet.

En anden mulighed er at navigere gennem kategorierne og de meget lange programlister, selv om det ikke er så behageligt som at lave en søgning.

Når du dobbeltklikker på et program, kan du se en kort beskrivelse af den, oplysninger om licensen og versionen og, hvis det er tilgængeligt, nogle skærmbilleder af programmet i aktion. Du finder også de tilsvarende kontroller til installation eller afinstallation af programmet i henhold til proceduren.

Når du tilføjer mere end et program, der skal installeres eller afinstalleres, kan du se fremskridtene i begge processer på listen, hvorfra du også kan annullere begge processer.

På den måde bliver Ubuntu Software Center et ideelt program for dem, der starter med Ubuntu.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 8 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: