Ren Master

Clean Master, den berømte Android-renere, har en Windows-version, der lader dig bruge det mest populære element i programmet: slippe af med papirkurven, der kun tager plads i din enhed.

Så snart du starter programmet, begynder det automatisk at scanne systemet og søge efter elementer, der kan fjernes. Når den detaljerede scanning er færdig, får du en liste over elementer, du kan slippe af med for at forbedre din pc's ydeevne. Du skal blot klikke på hvert enkelt element eller vælge en hel kategori for at slippe af med dem alle. Denne proces giver dig friheden til kun at slippe af med det, du vil slette.

Når du har implementeret renseren, vil du se en graf, der indeholder alt, hvad du har slået af og filen der kommer fra. Dette giver dig en god ide om hvor de fleste af de filer, du ikke behøver, gemmes. De forskellige kategorier, som den lokaliserer og eliminerer, er kun system- og webcache, papirkurven på nogle af programmerne og deres registreringsnøgler samt det skraldespil, der genererer onlinespil, den sociale software og lyd- og videoprogrammer.

Clean Master til PC er et hurtigt og nemt at bruge værktøj, der ikke behøver en konfigurationsproces, bare du bestemmer hvad der bliver og hvad der går. Denne version er også lige så god som Android-versionen.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 26 = 27

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: