Maling Monstre

Paint Monsters er et afslappet spil, hvor spillerne skal spore malelinier med deres fingre for at matche monstre af samme farve og få dem til at forsvinde. Dit mål er det samme som altid: Få det maksimale antal mulige point med de færreste bevægelser.

I Paint Monsters finder du snesevis af niveauer, der tilbyder forskellige designs. I hver af dem skal du forsøge at nå de foreslåede mål, som normalt er så enkle som at eksplodere et sæt antal monstre af to eller tre forskellige farver. På visse niveauer skal du for eksempel få fem gule monstre og tolv røde.

Som sædvanlig for denne type spil, hvis du ødelægger mange monstre sammen (især ved at spore lige linjer), får du specielle funktioner. Du kan oprette specielle monstre, der vil hjælpe dig med at ødelægge endnu flere monstre i dit næste træk. Alt det plus dejlige og meget farverige grafik.

Paint Monsters er et afslappet spil med en simpel, men sjov grænseflade, og selv om den ikke præsenterer noget særligt nyt, klarer det i det mindste at afholde sig fra de uendelige kloner af Candy Crush Saga.

Hent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 68 = 78

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: